2 energiezuinige nieuwbouwwoningen !

2 energiezuinige nieuwbouwwoningen !

Lil 50, 2450 Meerhout


Aankoop aan 6% BTW (onder voorwaarden) mogelijk !

Deze 2 energiezuinige nieuwbouwwoningen zijn gelegen nabij het centrum van Meerhout, op wandel-/fietsafstand van het dorpsplein, school, lokale winkels, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Mol, Balen, Laakdal en Ham, alsook de E313.

De kwalitatief gebouwde woningen hebben een bewoonbare oppervlakte van 151 m² en worden gebouwd op mooie zuidgerichte percelen van 939 en 946 m².

De woningen zijn doordacht en energiezuinig (E-peil max. E10) gebouwd met o.a. vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, regenwaterrecuperatie, ... . Hierdoor geniet u naast een extreem laag energieverbruik tevens van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

2 energieneutrale nieuwbouwwoningen !

2 energieneutrale nieuwbouwwoningen !

Wilgenstraat 8, 2260 Westerlo


Deze 2 energieneutrale nieuwbouwwoningen zijn rustig en kindvriendelijk gelegen in een doodlopende straat in de dorpskern van Voortkapel (Westerlo), nabij winkels, school, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar het centrum van Westerlo, de omliggende gemeentes en de E313 autosnelweg.

De kwalitatief gebouwde woningen hebben een bewoonbare oppervlakte van 157 m² (+ garage) en 183 m² (+ carport). De woningen werden gebouwd op mooi ZW gerichte percelen van 312 en 339 m².

De woningen zijn doordacht en energieneutraal (E-peil max. E0) gebouwd met o.a. vloerverwarming - en koeling, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem type C+ met SmartZone Technologie, doorgedreven isolatie, regenwaterrecuperatie, ... . Hierdoor geniet u naast een extreem laag energieverbruik tevens van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Woonproject

Woonproject "Braam" in het centrum !

Aardbezienstraat 0, 2450 Meerhout


Dit woonproject bestaat uit 4 zeer energiezuinige (BEN) afgewerkte nieuwbouwwoningen, 6 casco+ woningen en 1 bouwgrond, rustig gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Meerhout, op wandelafstand van de Markt, school, lokale winkels, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Mol, Balen, Laakdal en Ham en de E313.

De kwalitatief gebouwde woningen tellen 3 slaapkamers en hebben bewoonbare oppervlaktes van 153 tot 165 m². Eén lot wordt als bouwgrond met bouwvergunning voor een OB aangeboden. De perceeloppervlaktes variëren tussen 422 en 652 m².

De afgewerkte woningen zijn doordacht en uiterst energiezuinig gebouwd met o.a. vloerverwarming en -koeling, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, regenwaterrecuperatie, ... . Het E-peil zal maximaal E20 bedragen, waardoor u gedurende 5 jaar geniet van een vrijstelling van onroerende voorheffing.

Exclusief loft project 't Atelier !

Exclusief loft project 't Atelier !

Ezaartveld 19, 2400 Mol


Op zoek naar een exclusieve en unieke loft in het rustige Mol? Dit oude naaiatelier in industriële stijl met slechts 4 woongelegenheden biedt werkelijk alles. De bouwheer is zeer vakkundig te werk gegaan, en heeft enkel zeer hoogwaardige materialen gebruikt om dit pareltje te creëren. Dit complex is werkelijk alles waar u op zit te wachten: sfeervol en stijlvol, maar ook up-to-date.

Het privédomein is volledig afgesloten en is bereikbaar via een automatische poort. U rijdt stijlvol het loftencomplex binnen op de zeer exclusieve Balegemse kasseien. Exclusief wonen, tot in de puntjes uitgewerkt.

Wonen zoals op een vakantiedomein? Zo lijkt het wel, want de bouwheer heeft zorgvuldig de kleuren uitgekozen die passen bij ontspanning en zorgeloosheid. De tuin is zuidelijk georiënteerd, waardoor u steeds lekker kunt ontspannen in de volle zon. Al het groen is zuiders getint en reeds aangelegd en geperfectioneerd. Het groene karakter van de Kempen wordt meegenomen in ’t Atelier.

Woonproject Gabriëlsdijk / 1-Meilaan

Woonproject Gabriëlsdijk / 1-Meilaan

Gabrielsdijk, 2490 Balen


Dit woonproject bestaat uit 9 zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen en 1 bouwgrond, rustig gelegen nabij alle faciliteiten en op 900 m van de Markt, op fietsafstand van recreatie- en natuurpark Keiheuvel, en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Mol, Meerhout, Ham, Lommel en Leopoldsburg.

De kwalitatief gebouwde en volledig afgewerkte woningen (1 OB en 8 HOB) hebben bewoonbare oppervlaktes van 120 tot 171 m² en tellen 3 of 4 slaapkamers. Eén lot wordt als bouwgrond voor een OB met bouwvergunning aangeboden. De perceeloppervlaktes variëren tussen 308 en 582 m².

De woningen zijn doordacht en uiterst energiezuinig (BEN norm) gebouwd met o.a. vloerverwarming en -koeling, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, regenwaterrecuperatie, ... . Het E-peil zal maximaal E20 bedragen, waardoor u gedurende 5 jaar geniet van een vrijstelling van onroerende voorheffing.

Residentie Steegsehoek

Residentie Steegsehoek

Steegstraat 71, 2490 Balen


Laatste appartement ! Aankoop aan 6% BTW (onder voorwaarden) mogelijk !

Dit kleinschalig project bestaat uit 10 luxueuze BEN-appartementen, gebouwd met kwalitatieve materialen, afgewerkt met oog voor detail en zo luchtig en licht mogelijk ingedeeld. Alle appartementen beschikken over een terras en/of tuin.

De appartementen zijn doordacht en uiterst energiezuinig gebouwd met oa vloerverwarming en -koeling via geothermische warmtepomp aangedreven door zonnepanelen, triple beglazing, screens, ventilatiesysteem type D, ... .

De afwerking van je appartement kies je zelf. Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kies je wat je wenst... en creëert je zo jouw eigen thuis!

Residentie Steegsehoek is gunstig gelegen vlak bij het centrum van Balen, op wandelafstand van de supermarkt en tal van winkels, en met een vlotte verbinding naar omliggende gehuchten en gemeenten.

Exclusieve villa's aan het strand van het paradijselijke Kaapverdië

Exclusieve villa's aan het strand van het paradijselijke Kaapverdië

, 9240-


Welkom in Kaapverdië, ook wel de Kaapverdische eilanden of Cabo Verde genoemd. Een tropische eilandengroep vlak voor de Afrikaanse westkust, midden in de Atlantische Oceaan op slechts 6 uur vliegen.

De villa’s zijn aan het strand gelegen en hebben zicht op de oceaan en het adembenemende berglandschap. Elke villa is voorzien van:
- leefruimte met grote raampartijen met prachtige uitzichten
- uitgeruste keuken
- moderne slaapkamers en luxueuze badkamers
- ruime terrassen, patio’s en tuin
- vewarmd zwembad
- hoogwaardige afwerking en alle comfort

De villa’s zijn allesbehalve standaard. Om u te inspireren ontwierp de architect 5 type villa’s.

Zelf ambitie of in het bezit van een projectgrond?

Projectbegeleiding
UITVERKOCHT - 3 energiezuinige appartementen nabij Westerlo centrum !

UITVERKOCHT - 3 energiezuinige appartementen nabij Westerlo centrum !

Westerloseweg 24, 2440 Geel


Dit kleinschalig project bestaat uit slechts 3 energiezuinige nieuwbouwappartementen en is gelegen te Zammel (Geel), op de verbindingsweg naar het centrum van Westerlo (2 km), en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes en de E313.

Het betreft een gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuin, een duplex appartement met 2 slaapkamers en 3 terrassen, en een studio met een terras. Alle appartementen werden kwalitatief gebouwd en volledig instapklaar afgewerkt. De tuin en terrassen hebben een ZO oriëntatie. Per appartement is er een autostaanplaats voorzien, en er is een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het betreft energiezuinige appartementen met vloerverwarming, ventilatiesysteem type C+, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie.

UITVERKOCHT - Rustig gelegen bouwgronden voor OB !

UITVERKOCHT - Rustig gelegen bouwgronden voor OB !

Kerkhofstraat 69, 2490 Balen


Rustig gelegen nabij de dorpskern van Olmen (Balen), op wandel - / fietsafstand van lokale winkels, school, openbaar vervoer, ... .

Het betreft 3 mooie bouwgronden (lot 1: 713 m² | lot 2: 807 m² | lot 3: 851 m²) met een breedte van +/- 20 meter, geschikt voor ruime vrijstaande ééngezinswoningen met een voorgevelbreedte van 14 meter (11 meter voor lot 1).

Geen bouwverplichting.

* bouwdiepte: max. 17 m
* bijgebouwen: max. 10%
* garage in zijtuin toegestaan

De percelen zijn oost georiënteerd.

UITVERKOCHT - Residentie Harmonie

UITVERKOCHT - Residentie Harmonie

Kaaistraat 17, 8400 Oostende


Residentie HARMONIE bestaat uit 14 appartementen en 8 autostaanplaatsen en is gelegen in het commerciële centrum van Oostende op een vierhonderdtal meter van het strand en de kaaien.

Het project ligt op enkele passen van de Groentemarkt en in de nabijheid van Het Wapenplein , de “Mercator“ en de Petrus en Paulus kerk

Residentie HARMONIE is een standingvol appartementsgebouw met een tijdloze architectuur . Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen en men besteedt veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid en energieverbruik (zonnepanelen).

Voor de ontwikkelaar betekent Residentie HARMONIE een appartementsgebouw waar economie, energie en leefbaarheid (woongenot) in harmonie samen gaan.

UITVERKOCHT - Residentie Zwanenberg

UITVERKOCHT - Residentie Zwanenberg

Zwanenberg 10, 2200 Herentals


Dit kleinschalig project bestaat uit slechts 2 energiezuinige appartementen en is rustig gelegen in het centrum van Herentals, op wandel - / fietsafstand van alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, scholen, station, ...,), en met een vlotte verbinding naar de Ring, de omliggende gemeentes, alsook de E313 en de E34.

De kwalitatief gebouwde en volledig afgewerkte appartementen zijn ruim (110 m² en 144 m²) ingedeeld en tellen 3 slaapkamers. De tuin en terrassen, hebben een ideale zuidwest oriëntatie. Voor elk appartement is er een autostaanplaats voorzien, en er is een gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging aanwezig.

De afwerking van uw appartement kiest u zelf. Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kiest u wat u wenst... . Zo creëert u uw eigen thuis !

Het betreft energiezuinige appartementen (BEN norm) met vloerverwarming op aardgas, ventilatiesysteem type D, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie. Het E-peil zal maximaal E20 bedragen (5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing).

UITVERKOCHT - 4 nieuwbouwwoningen op een rustige locatie in Balen centrum !

UITVERKOCHT - 4 nieuwbouwwoningen op een rustige locatie in Balen centrum !

Vredelaan, 2490 Balen


De Vredelaan is een rustige straat gelegen in het centrum van Balen, op wandel - en fietsafstand van de markt, winkels, scholen, station, ... .

De percelen meten tussen de 330 en 356 m², genieten een ideale zuidwest oriëntatie, en zijn volledig aangelegd (terras, oprit, tuin, ...).

Het betreft 2 halfopen nieuwbouwwoningen in pastoriestijl en 2 halfopen moderne nieuwbouwwoningen met oppervlaktes tussen 160 en 196 m². De linkse pastoriewoning is volledig afgewerkt en zelfs instapklaar gemaakt (incl. schilderwerken, verlichting en raamdecoratie - de meubels zijn niet inbegrepen), terwijl de rechtse pastoriewoning casco wordt aangeboden (afwerking mogelijk in samenspraak). De moderne woningen zijn tevens instapklaar (incl. schilderwerken en verlichting).

UITVERKOCHT - Nieuwbouwproject met 8 appartementen met 2 of 3 slpks te OLV Olen !

UITVERKOCHT - Nieuwbouwproject met 8 appartementen met 2 of 3 slpks te OLV Olen !

Oevelseweg 51, 2250 Olen


Dit kleinschalig project bestaat uit 8 appartementen, 4 garages en 7 autostaanplaatsen, gelegen in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw Olen, op wandel - / fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, station, ..., en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Westerlo, Herentals en Kasterlee, alsook de E313 en de E34.

De kwalitatief gebouwde en volledig afgewerkte instapklare appartementen zijn ingedeeld met een woonkamer, volledig uitgeruste open keuken, berging / wasplaats, apart toilet, nachthal, 2 of 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en terras.

Het betreft energiezuinige appartementen met vloerverwarming op aardgas, ventilatiesysteem type C+ en regenwaterrecuperatie.

UITVERKOCHT - Nova Domus Mol

UITVERKOCHT - Nova Domus Mol

Sint-Pieterstraat 36, 2400 Mol


Nova Domus is een nieuw prestige project van 15 exclusieve luxe appartementen gelegen in Mol centrum.

Met zijn gedurfde architectuur, strakke lijnen en rijkelijke materiaalkeuzes springt dit state-of-the-art project overal bovenuit.

Nova Domus staat voor de grootste luxe appartementen van Mol met oppervlaktes tot maar liefst 180m2 en zon-georiënteerde leef terrassen tot 80m2. De terrassen zijn minstens 3m diep en hebben ingewerkte ramen.

Hoge plafonds (tot 3m), veel lichtinval en ongezien hoge budgetten voor afwerking zullen de meest kritische kopers kunnen bekoren.

Dit exclusief prestige project zijn de allereerste high-end luxe appartementen in Mol centrum.

Zelf ambitie of in het bezit van een projectgrond?

Projectbegeleiding